موقع عام شامل

دخول

لقد نسيت كلمة السر


    صينية السمك فى الفرن

    شاطر
    avatar
    Mennah
    مشرفة اوعى وشك
    مشرفة اوعى وشك

    انثى
    عدد الرسائل : 1902
    العمر : 24
    تاريخ التسجيل : 04/06/2008

    صينية السمك فى الفرن

    مُساهمة من طرف Mennah في الأربعاء يونيو 11, 2008 7:17 am


    المقادير صينية السمك فى الفرن

    المقادير


    • 2 كيلو سمك (سمك هامور)
    • 10 بصلات مقطعة حلقات
    • 4 حبات ليمون
    • 8 حبات طماطم مقطعة حلقات
    • 1 كوب زيت
    • 6 حبات فلفل اخضر بارد مقطع حلقات
    • ثوم
    • كزبرة
    • كمون
    • ملح وفلفل
    • كركم اصفر



    طريقة الطبخ



    قطعى الطماطم والبصل والفلف الاخضر وافرمى الثوم والكزبرة.واعصرى الليمون.
    ضعى السمك فى صينية الفرن ورشى فوقه البهارات ثم اضيفى حلقات الطماطم والبصل والفلفل الاخضر ورشى فوقها الزيت والملح .
    غطى الصينية بورق الالمونيوم وضعيها فى فرن متوسط الحرارة لمدة 30 دقيقة.
    ازيلى ورق الالمونيوم وصبى فوق السمك عصير الليمون والثوم والكزبرة واعيدى الصينية للفرن .
    خففى حرارة الفرن واتركى الصينية فى الفرن لمدة 15 دقيقة اخرى .




    بالهناء والشفاء
    avatar
    Mr_Sam_Love
    المدير الرئيسى
    المدير الرئيسى

    ذكر
    عدد الرسائل : 2450
    العمر : 33
    تاريخ التسجيل : 27/04/2008

    رد: صينية السمك فى الفرن

    مُساهمة من طرف Mr_Sam_Love في السبت يونيو 14, 2008 6:40 pm

    ههههههههه اكلت كل ناس هههههههههههههههههه


    _________________



    عاشق اموااااااااااااااااااااااااااات
    ______________

    شجرة الاحزان
    avatar
    Mennah
    مشرفة اوعى وشك
    مشرفة اوعى وشك

    انثى
    عدد الرسائل : 1902
    العمر : 24
    تاريخ التسجيل : 04/06/2008

    رد: صينية السمك فى الفرن

    مُساهمة من طرف Mennah في السبت يونيو 14, 2008 7:20 pm

    اه
    ههههههههههههههههههه
    thx 4 passing

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت نوفمبر 18, 2017 8:38 pm